Breingeheimen, gratis materiaal

Breingeheimen heeft contact met ons opgenomen omdat ze mooi materiaal online hebben staan. Reclame voor hen, gratis spul voor jullie dus!
Dit is wat ze er verder over te zeggen hebben:

U wilt natuurlijk dat uw leerlingen het zo goed mogelijk doen op school. Maar hoe kunnen leerlingen nu eigenlijk het beste leerlingen? Daar is flink wat onderzoek naar gedaan. Uw leerlingen hebben natuurlijk al jarenlang geleed, maar een aantal tips om leuker, sneller en beter te leren zijn vast welkom.

Studievaardigheden zijn onmisbaar, maar sociale vaardigheden ook. Lessen in beide soorten vaardigheden versterken elkaar. Emoties spelen niet alleen een belangrijke rol in relaties met anderen, maar ook bij leren. Uit onderzoek blijkt onder meer dat jongeren met goede relaties in de klas over het algemeen beter presteren.

Breingeheimen biedt methoden studievaardigheden en sociale vaardigheden. Deze methoden zijn zowel online als in boekvorm beschikbaar. De methoden Breingeheimen bestaan telkens uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten.

Studievaardigheden Basisonderwijs
Sociale Vaardigheden vmbo
Studievaardigheden vmbo
Sociale Vaardigheden mavo/havo/vwo
Studievaardigheden mavo/havo/vwo leerjaar 1/2
Studievaardigheden mavo/havo/vwo leerjaar 3/4
Examentraining
Themaboek Seksualiteit
Sociale Vaardigheden MBO
Burgerschap MBO
Studievaardigheden MBO niveau 2/3
Studievaardigheden MBO niveau 3/4
Stageboek Entree

Nou, dat dus. Hier boven hebben we verschillende links per onderwijsvorm proberen te ordenen. Iedere afbeelding brengt je zo naar een gratis document op hun website. Gewoon op de plaatjes klikken dus.
En check gerust eens https://www.breingeheimen.nl/ , daar vind je vast nog meer goeie dingen.

Werkt een link niet? Neem dan contact met ons op.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.mentortijd.nl/breingeheimen-gratis-materiaal/

Geef een reactie